Mijn naam is Martine Veeger

Dit is mijn missie: leidinggevenden gaan zélf aan de slag om eigenaarschap bij medewerkers te creëren.

Bekijk het Superkrachtenprogramma

Coaching op afstand

Leidinggevenden die ik op afstand coach zijn super goed in staat om zelf, zonder ondersteuning van consultants, hun organisatie te laten werken. Doordat ze zelf eigenaarschap nemen over hun leiderschap, veranderen ze hun organisatiesysteem op eigen kracht. En dat is zo gaaf!

Ik was jarenlang consultant en heb vele mensen in organisaties in beweging laten komen. Later realiseerde ik me dat ik daarmee in stand hield wat ik juist wilde veranderen. Doordat ik als consultant aan medewerkers vroeg hoe hun werk kon worden geoptimaliseerd, hoefden de leidinggevenden dat niet meer te doen!

Eigenaarschap begint bij leidinggevenden

Ik ontdekte dat eigenaarschap bij medewerkers begint bij de leidinggevende en dat ik die leidinggevende het beste kan helpen door zelf op afstand te blijven.

Daarom heb ik het boek Superkrachten geschreven en maak ik online (coachings-)programma’s waarmee leidinggevenden op eigen kracht beweging realiseren in hun organisatie. Ik help leidinggevenden naar hun eigen persoonlijke leiderschap te kijken en hun organisatie anders in te richten.

Leidinggevenden maken het verschil

Leidinggevenden maken hierdoor het verschil voor hun klanten, voor hun medewerkers en voor zichzelf. Want als medewerkers superkrachten worden, krijgt de leidinggevende tijd en rust. En bovenal: de operationele resultaten verbeteren!

Coach - Trainer - Spreker 

Naast het coachen en trainen van leidinggevenden, houd ik ervan om over mijn werk te vertellen. Ooit wil ik nog eens een echte TED talk op de rode stip houden.

Ik vind podcasts, leiderschapsdagen, congressen en andere inspiratiesessies altijd een feestje. 

Auteur - tekenaar 

Schrijven geeft me veel inzicht. Als je opschrijft wat je vindt, denk je op een heel andere manier na over de materie.

Ik houd ervan om ingewikkelde dingen simpel te beschrijven en met tekeningen luchtig te houden. Vaak wordt het voor de lezer dan ook veel leuker en makkelijker om in beweging te komen.

Gratis mini programma!

Doe je mee?

Als voorproefje op het Superkrachtenprogramma kun je meedoen aan het gratis mini programma Minder zelf doen. Het mini programma bestaat uit drie korte modules met video's en opdrachten de jou helpen om minder zelf te doen.

Vul je emailadres in en krijg meteen toegang!

Doe gratis mee!

Vul je naam en emailadres in om mee te doen.